bennu serin..Dreams project

Project Dreams

Het Project " onbeperkt aan het werk bij Bistro Dreams" is een project waarbij iedereen met een Wajong uitkering de kans krijgt om, met behoud van uitkering, een opleiding te volgen in hun eigen tempo.

 

In een traject wat ongeveer een jaar duurt gaan wij een samenwerking aan waarbij aan het eind een erkend vakdiploma kan worden behaald ( niveau 1 en/of 2 ) en er gezocht gaat worden naar een betaalde baan in de horeca.

 

Dit alles onder zeer persoonlijke begeleiding tijdens zowel de schooldag door de docent alsmede tijdens de werkdagen door de leermeesters.

 

Doordat wij een kleinschalige en persoonlijke aanpak hebben is de kans van slagen binnen deze doelgroep vele malen groter, daarnaast weten wij dat er op deze manier ook een positieve persoonlijke ontwikkeling wordt bereikt.

 

Hieronder staat nog wat meer informatie....HEB JE INTRESSE? neem dan contact op via

 

 ons contact formulier

 

Wij weten dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om via regulier onderwijs aan een diploma te komen. Mensen met een uitkering hebben ieder een eigen verhaal en rede waardoor dit niet gelukt is.

 

Wat bieden wij:

 

- Persoonlijke begeleiding

- Coaching en ondersteuning

- Vakkennis en enthousiasme

- Leertraject in eigen tempo

- Vak diploma in de horeca op niveau 1/2 (erkend svh diploma)

 

Wat vragen wij:

 

- Passie voor het vak

- De wil om de kans aan te grijpen

- Tijd en energie

 

" Wij zijn net een spiegel, wat je ziet is wat je krijgt! " Daarmee bedoelen wij in dit geval dat de mate van inzet en wil van de leerling direct de mate en inzit vanuit de leermeesters, docenten en begeleiders is.

 

Behoud van uitkering

 

Bij Bistro Dreams werk je 4 dagen in de week op verschillende tijden, deze tijden zijn in overleg, en je gaat 1 dag in de week naar school. Dit is in principe een "werkweek" van normaal 38 uur.

 

Het verschil is dat de leerling bij ons stage loopt binnen de opleiding. Dit betekend dan ook dat hij/zij geen salaris krijgt maar wel de uitkering blijft behouden.

De kosten voor de opleiding hoeven ze niet te betalen.

 

Kortom de uitkering blijft, opleiding kost geen geld en wij gaan ons best doen om binnen een jaar dat diploma te halen.

 

Voor we beginnen

 

Zodra er intresse is om aan dit project deel te nemen gaan we eerst een kennismakings gesprek aan om vast te stellen wat de mogelijkheden zouden zijn maar ook om meer uitleg te kunnen geven.

Zodra we weten wat de mogelijkheden zijn komt er een gesprek met de eigenaren tevens leermeesters bij Bistro Dreams, zo kan iedereen zich even voorstellen.

Klikt het tussen alle partijen dan gaan we een rondleiding inplannen en begint de "proefperiode" van minimaal een maand.

Na deze periode weten we of iedereen het er mee eens is om het project daadwerkelijk te starten.

"Leren en werken met behoud van uitkering"

Bistro Dreams

Walstraat 5

7511 GE Enschede

053-4325262

info@bistrodreams.nl

kvk nr: 63695162

social media

facebook van bistro dreams in Enschede. Uit eten in enschede bij een restaurant, waarom net bij Bistro dreasm in de walstraat in Enschede? instagram van bistro dreams in Enschede. Uit eten in enschede bij een restaurant, waarom net bij Bistro dreasm in de walstraat in Enschede?

deze site is gemaakt door:

studio 1345 webdesign

CONTACT

Bistro dreams Enschede top to page

check..check

Er ging iets niet goed

Gelukt.We nemen zsm contact met je op.

Ben jij of ken jij iemand die intresse heeft om ons project te volgen? Vul dat dit contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

back to top

bennu serin..Dreams project

studio 1345 webdesign
bennu serin..Dreams project

studio 1345 webdesign
bennu serin..Dreams project

studio 1345 webdesign

Bistro dreams Enschede top to page
studio 1345 webdesign